SERVIS IN VZDRŽEVANJE ZAVOR

Ali potrebujete več vzletno – pristajalne steze kot Boeing 747 da ustavite svoj avto?  Če ste odgovorili pritrdilno, ne odlašajte, obiščite naš servis in poiskali bomo problem ter ga strokovno odpravili. Če imate težave z zavorami vas bo na to opozorila tudi armaturna lučka, ki lahko sveti oranžno ali rdeče. Težava pa se pojavi tudi, če se zavorni pedal ne  odziva kot bi moral oz. če čutite ¨tresenje¨ ob zaviranju ali konstanto ¨cviljenje¨ med zaviranjem.

Na avtomobilu je izredno pomembno redno vzdrževanje in delovanje celotnega zavornega sistema. Velikokrat se v prometu zgodi, da zaradi različnih situacij potrebujete vso zavorno moč in v tistem trenutku si lahko le želite, da imate dobro delujoč zavorni sistem. Prav tako ne smemo  pozabiti na ročno zavoro, ki je izredno pomembna. To varnost in brezhibno delovanje vam lahko zagotovimo le z rednim vzdrževanjem zavornega sistema. Pri vsakem pregledu vam to tudi brezplačno kontroliramo in vas na morebitne nepravilnosti opozorimo.

Velikokrat se soočamo z okvaro zavornih čeljusti oz. zavornih klešč, katere je seveda najpreprosteje nadomestiti z novimi, kar pa z vidika stranke ni najbolj cenovno ugodno popravilo. Zato, če je to le možno, zavorne čeljusti obnovimo in vam tako prihranimo visoke stroške. To velja tudi za ostale sklope v vozilu kot so npr. roke, končniki, pogonske gredi, volanske letve, alternator, zaganjač, itd.

© Pravice pridržane 2016-2020 iCar Service, Avtoservis | Izdelava spletnih strani - Priklop Media